Retour- en Terugbetalingsbeleid

Bij TravX zijn we toegewijd om u te voorzien van producten van hoge kwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice. We willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop en we bieden een garantie van 14 dagen om je geluk te garanderen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met ons op via klantenservice@travx.nl.

We bieden 24/7 klantenservice voor al onze klanten. Jouw geluk en tevredenheid is onze eerste prioriteit.

 - Is retourneren gratis?

Retourzendingen zijn op eigen kosten, afhankelijk van de koerier en het land van waaruit u uw pakket terugstuurt.


- Wat zijn de retourvoorwaarden?

Ons retourbeleid garandeert dat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder enige reden kunt retourneren.

Annuleringsvoorwaarden

Je hebt na het plaatsen van een bestelling 24 uur de tijd om een annuleringsverzoek in te dienen voordat de bestelling wordt verzonden. Als de bestelling al is verzonden, moet je ons normale retourbeleid volgen.

Retourbeleid

Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om een retourzending aan te vragen voor een mogelijke terugbetaling of een tegoedbon bij onze klantenservice. Neem contact op met onze klantenservice voordat je je bestelling terugstuurt.

Het duurt 5-10 werkdagen voordat uw restitutie volledig is verwerkt door uw financiële instelling.

Omruilbeleid

We bieden GRATIS omruilingen aan in de vorm van een tegoedbon voor problemen met de maat. Neem contact op met onze klantenservice om een omruiling te verwerken.
Houd er rekening mee dat we ons het recht voorbehouden om dit retour- en restitutiebeleid op elk moment te wijzigen, en het is de verantwoordelijkheid van de klant om de meest recente versie van het retour- en restitutiebeleid door te nemen voordat hij onze producten koopt en gebruikt. Door TravX producten te kopen en te blijven gebruiken, geeft de klant aan akkoord te gaan met dit retour- en restitutiebeleid.