Disclaimer

Deze disclaimer bevat de algemene voorwaarden voor het gebruik van de website travxstore.com. Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dien je de website niet te gebruiken.

Informatie en nauwkeurigheid

De informatie op travxstore.com is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om de informatie op deze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. Echter, we kunnen geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie op de website. Het gebruik van de informatie op deze website is volledig op eigen risico.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud op travxstore.com, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, handelsmerken, audio- en videoclips, is beschermd door auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud zonder onze uitdrukkelijke toestemming te kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden.

Externe links

travxstore.com kan links naar externe websites bevatten die eigendom zijn van derden. We hebben geen controle over de inhoud, het beleid of de praktijken van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan. Het volgen van links naar externe websites is volledig op eigen risico.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment naar eigen goeddunken te wijzigen of bij te werken. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen. Door de website te blijven gebruiken nadat wijzigingen in de disclaimer zijn aangebracht, ga je akkoord met de gewijzigde voorwaarden.

Aansprakelijkheid

Voor zover wettelijk toegestaan, zijn wij niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van travxstore.com of de inhoud ervan. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele technische problemen, storingen of onderbrekingen van de website.

Toepasselijk recht

Deze disclaimer wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving. Eventuele geschillen die voortvloeien uit het gebruik van travxstore.com zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Nederland.