Restitutiebeleid

Bij Travx streven we naar de volledige tevredenheid van onze klanten. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop je mogelijk een airstyler wilt retourneren en een restitutie wilt ontvangen. Hieronder tref je ons restitutiebeleid aan, dat ontworpen is om je te assisteren bij het retourneren van de airstyler en het verkrijgen van een passende vergoeding.

Terugbetalingen

1.1 Zodra we de geretourneerde airstyler ontvangen en gecontroleerd hebben op naleving van ons retourbeleid, zullen we overgaan tot de verwerking van je restitutie.

1.2 Restituties worden binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending verwerkt, via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling, tenzij anders overeengekomen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de terugbetaling op je rekening verschijnt, afhankelijk van je financiële instelling.

1.3 Verzendkosten worden niet vergoed, tenzij de airstyler defect is of als er een fout is gemaakt door Travx tijdens het verzendproces.

Contact

Voor alle vragen of opmerkingen met betrekking tot ons restitutiebeleid kun je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@travx.nl. We staan klaar om je verder te helpen.